• USD 32,28
  • EUR 34,71
  • ALTIN 2.403,34
  • BİST100 10.337
  • BTC 62.616
1 hafta önce Yerel Yönetimler

31 Mart Yerel Seçimlerinde MHP’li Necip Topuz’dan görevi devralan CHP’li Ali Bedrettin Karataş, Belediyenin borcunu Belediyenin x hesabından yaptığı paylaşımla açıkladı.

1 hafta önce Yerel Yönetimler

Adana Su ve Kanalizasyon İdaresi tarafından sürdürülen Yedigöze İçme Suyu Projesi ile 4 ilçede bulunan toplam 159 mahallenin içme suyu sorunu son bulacak.

1 hafta önce Yerel Yönetimler

31 Mart yerel seçimlerinde Çukurova Belediye Başkanı olarak seçilen Emrah Kozay, görevine başladıktan sonra ilk nikah akdini gerçekleştirdi.

1 hafta önce Adana

Adana’da trafik yoğunluğu her yıl daha da artarken kentteki kayıtlı motorlu araç sayısında da rekora ulaşıldı.

1 hafta önce Medya

Türkiye Gazeteciler Federasyonu 69. Başkanlar Konseyi toplantısı Gebze Gazeteciler Cemiyeti’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

1 hafta önce Kültür-Sanat

Aslıhan Ünaldı’nın yazıp yönettiği ilk uzun metrajlı filmi “Suyun Üstü”, 25-28 Nisan tarihlerinde gerçekleşen 2024 New York CineFest’in resmi seçkisinde yarışıyor!

1 hafta önce Yerel Yönetimler

DAİMFED (Doğu Akdeniz İnşaat Müteahhit Birlikleri Federasyonu) Genel Başkan Mustafa Karslıoğlu ve beraberindekiler, Yüreğir Belediye Başkanı Ali Demirçalı ile Yüreğir Belediyesi Başkanlık makamında gerçekleştirilen toplantıda İmar Konusu ve Sektör yatırımı masaya yatırılarak önemli kararların alındığı istişareler de bulundular.

1 hafta önce Siyaset

CHP Adana Milletvekili, Jeoloji Yüksek Mühendisi Dr. Müzeyyen Şevkin, Maden Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi’nin tamamen geri çekilmesi gerektiğini söyledi

1 hafta önce Ekonomi

Uluslararası anne, bebek ve çocuk ürünleri sektörü, yeni ticaret fırsatları için CBME Türkiye’nin 42’nci edisyonunu bekliyor.

1 hafta önce Yerel Yönetimler

CHP lideri Özgür Özel’in İzBB'de genel sekreterlik için Aykut Erdoğdu’yu önermesi ve Cemil Tugay’ın buna karşı çıkmasıyla oluşan kriz Ergül Halisçelik ile Çözülmesi bekleniyor