Mustafa Kapı ve Kaleci Vedat gibi süre almamış oyunculara maça başlayan Adana Demirspor baştan sona üstün oynadığı ve Balotelli'nin 5 gol attığı maçta Göztepespor'u 7-0 yendi. Duygu dolu maçta, Yunus Akgün son kez Adana Demirspor forması giydi. Maçın sonlarına doğru oyundan alınan Yunus, protokol tribününe çıkarak Başkan Murat Sancak'ın elini öptü, taraftarı selamladı.

Taraftar da Yunus Akgün'ü dakikalarca alkışladı. Balotelli ise belki de kariyerinin en gollü maçını oynadı. 5 gol atan Balotelli, gol krallığında Hataysporlu El Kaabi ile birlikte 18 golle 2. sırada ligi tamamladı.  Adana Demirspor yıllar sonra çıktığı Süper ligi bu sezon 16 galibiyet, 10 beraberlik ve 13 mağlubiyetle 55 puanla 9. sırada tamamladı. 

MAÇIN KARNESİ

STAT Yeni Adana Stadı

Hakemler: Adem Cinek xx, Bilal Gölen xx, Kamil Çetin xx

Adana Demirspor: Vedat xx, İsmail xx, Samet xx (Semih dk. 72 x), Tayyip xx (Simon Deli dk. 46 x), Alper xx, Gökhan xx, Mustafa xx (Hijran Ali dk. 72 x), Yunus xx (Rassoul dk. 82 ?), Erhun xx, Vargas xx, Balotelli xx

Göztepe: Arda x, Atakan x, Kahraman xx, Mihojevic xx, Kerim xx (Baku dk. 46 x), Efe xx, Yalçın xx (Atalay dk. 90 ?), Berkan xx, Tijanic xx (Yusuf dk. 90 ?), Ege xx (Yunus dk. 90 ?), Di Santo xx (İzzet dk. 82 ?)

Yedekler: Eren, Kaan, Burak, Arda, Mete

Goller: Atakan (dk. 25 kk.), Balotelli (dk. 33,36,44,61 ve 70), Erhun (dk. 45) (Adana Demirspor)