Kartalspor maçı hazırlıklarını Osman Yereşen Tesisleri'nde sürdüren Turuncu-Beyazlılarda, yapılan son antrenmana sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan Onur Akbay da katıldı. Bir süredir güçlendirme çalışması yapan Akboy, takımla birlikte toplu çalışmada da yer alırken, genç futbolcunun da sakatlığından tamamen kurtulduğu dile getirildi. Teknik Direktör Levent Eriş, Kartalspor maçı taktiği üzerinde dururken, çalışmayı zaman zaman durdurarak oyuncularına da uyarılarda bulundu.

"HEDEFLERDEN HERHANGİ BİR SAPMA YOK"
Antrenman sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Eriş, sezon öncesinde belirlenen hedeflerde herhangi bir sapma olmadığını ve bu hedeflere ulaşabilme adına çaba sarf ettiklerini anlattı. Levent Eriş, Kartalspor maçının kendileri açısından oldukça önemli olduğunu belirterek, zorlu İstanbul deplasmanında kazanıp, ligin son haftasında kendi sahalarında oynayacakları Denizlispor maçına da moralli çıkmak istediklerini söyledi.
Eksik oyuncular olduğunu, ancak kadrodaki diğer futbolcuların bu açığı kapatacağına inandığını belirten Eriş, Kartal karşısında '3 puan'dan başka bir şey düşünmediklerini de sözlerine ekledi. Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak kendisine yöneltilen sorulara da yanıt veren Eriş, lige verilecek arayı en iyi şekilde değerlendirip, ihtiyaç duyulan bölgelere de gerekli transferlerin yapılması sağlayacakları gibi savaşacak oyuncuları kadroya dahil etmek istediklerini belirtti. Eriş, "Sezon sonunda ilk iki
olmazsa, sıralamada ilk 6 içinde yer alıp, 'Süper Lig' şansımızı sonuna kadar sürdürmek istiyoruz" diye konuştu.