ADANA DEMİRSPOR KÖTÜ FUTBOL OYNADI

Adana Demirspor’da inanılmaz derece kötü oyun ilk dakikadan son ana kadar devam etti. Amatör liglerde yapılmayacak hatalarla mağlup oldu. Futbolcuların özellikle rakip ceza sahası içinde boş pozisyonda acele olarak topu başarısız şekilde ortalaması dikkat çekti.

HAKEM KADİR "SAĞLAM" GÖREVİNİ YAPTI!

Karadeniz Lobisinin yıllardır etkisini sürdürdüğü TFF tarafından atanan hakem Kadir Sağlam Baloletelli’ye 45+3’de direk kırmızı kart gösterdi.  Trabzonlu olduğu öne sürülen Kadir Sağlam böylece haftaya oynanacak olan Trabzonspor maçında Balotelli’nin oynamamasını garantilemiş oldu. Böylece kendi sahasında bile maç kazanıp Şampiyonluğu garantilemeyen Trabzonspor Adana Deplasmanına daha rahat geleceğini hesaplıyor.

VAR SİSTEMİ, PENALTILARDA, KIRMIZI ARTTA YOK, DANDİK KASIMPAŞA OFSAYI İÇİN VAR

  • TFF VAR sistemi Adana Demirspor’a neden yasaklandı.

2 Penaltı, Kırmızı kart, tartışmalı kararlar olmasına karşın kesinlikle VAR Sistemi Adana Demirspor için kullanılmadı. (Sormuş gibi yapayım, biraz bekletip gaz alayım dahi yapılmadı)  Sadece bir kez Kasımpaşa’nın atağında Ofsayt kamerası gösterildi. YANİ PENALTI, KIRMIZI KARTLADA ADANA DEMİRSPOR İÇİN VAR uygulanmazken, Kasımpaşa'nın dandik bir ofsaytı için VAR sisteminin ekranlara getirilmesi, niyeti net bir şekilde ortaya koydu.

MURAT SANCAK’A MESAJ MI?

Hatırlayaca üzere Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Trabzonspor maçı ile ilgili soru üzerine “Trabzonspor Adana’daki maça Şampiyonluğu garantileyerek gelsin. Yoksa işi zor” şeklinde bir ifade kullanmıştı. Bu bariz net, açık şekilde yapılan VAR sistemi üzeride oynana oyunlar Murat Sancak’a mesaj olarak da yorumlandı.

Bu arada maç Demirspor’un kötü oyunu ve Kadir Sağlamın “Sağlam” duruşu sonunda 0-4 bitti.