Başarının ödüllendirilmesi adına “Kur’an okumaya geç, Kur’an-ı Seç ve Takdirnameyi getir Kur’an-ı Kerimi Götür” sloganıyla adana genelinde 60 bin Takdirname alan öğrencilere Kur’an-ı Kerim, saat, top ve bayrak ödüllendirecek.

Çukurova Din Görevliler Derneği Başkanı İbiş Alpaslan, ”Kur’an’ın ebediyen kalıcı bir hediye olup, din görevlileri eliyle böyle, bir hediyenin verilmesinin gönüllerde kalıcı ve birçok önyargıları kırılmasına vesile olacağını söyledi.

duyarlı olan bütün halkımızı bu kampanyaya yardımlarıyla katkıya davet edip bir Kur’an 10 tl olduğunu, yardım yapmak isteyen vatandaşlarımızın aşağıdaki camilere müracaatlarını bekliyoruz. Dernek olarak Yaz Kuran Kursuna gelen öğrenciler ile Duyarlı Vatandaşlar arasında bir köprü görevi olmak bizleri  mutlu etmektedir. “Takdiri Belgesini Getir Ödülü Götür” başlattık.

Ayrıca Yaz döneminde Camilerimizi dolduracak öğrencilerimize yönelik bir dizi çalışmalarımız arasında Takdir getir hediyeni götür kampanyası çerçevesinde Kur’an-ı Kerim,bayrak top ve saat vereceğiz. “dedi

Adana’da 60 bin takdir alan öğrenciye Kuran-ı Kerim hediye etmeyi planladıklarını, hayır sever vatandaşlarımızın Kuran-Kerimi alacak imkanı bulamayan ve sevinmelerine vesile olacak hayra  vesile olacaklarını söyledi.

Başkan Alpaslan, Çocuklarımıza Kuranın yanında iman kültürünü Allah ve peygamber sevgisini güzel ahlak yaşama gibi konularda anlatılması gerektiğini söyledi. STK olarak müftülüğümüz resmi kurumlarımız ve halkımız arasında bir manevi ve kültürel bir köprü olduğunu ”ifade etti. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin sevinçlerine sevinç katmak için bu güzel çalışmayı yaptık. Gelecek günlerde öğrencilerimiz için halı saha maçları, çiğköfte buluşmaları, çizgi film gösterimleri ve daha değişik ve güzel etkinlikler yapmayı planladığını ifade eden dernek başkanı Alpaslan, Dernek çatısı altında beraber oldukları din görevliler kardeşlerimizin başarı ve becerilerine faydalanarak çok önemli projeler hazırlattıklarını belirtti.

Yardım etmek isteyen vatandaşlarımızın ve Takdirnamesi olan öğrencilerin  aşağıdaki camilere müracaat etmelerini beklediklerini söyledi.

Çukurova Din görevliler Derneği hizmet binası  Seyhan ilçesinde  Cemal Gürsel Caddesi Diyanet Yayın evi üstü,Reşat Bey Mahallesi Salih Bosna Cami imamı Mustafa Kaleağası, Ulu Cami imamı Ali Tufan, Yeni Cami imamı, Yusuf Etik, Kemer Altı Cami imamı Burhan çelik, Tepe Bağ Kuran kursu öğreticisi  Ahmet Nevruz,Hal Vezir Cami imamı Ali Kaplan,İstiklal Cami imamı Abdul Metin Yılmaz, Barkal Durak Cami imamı ibiş Alpaslan,Güzel Cami İmamı Hanifi Sarı,Makam Cami imamı Yusuf Sönmez,Çifte Minare Cami Veli Temel,Hacı Ahmet Türkay Camii Müezzini Süleyman Topaloğlu, Dumlupınar Cami imamı Abdulkadir Yavuz.

Yüreğir ilçesinde Kiremithane Muhammediye Cami imamı Nurettin Bozay, Akıncılar Mahallesi Erciyes Cami imamı Kemal Aydın, Aydınlar Cami İsa Özden, Ulubatlı Mahallesi Yeni Türkmenoğlu Cami Erol özer,Serin Evler Esadiye Cami Yakup Yıldırım,Dervişler Cami Necati Aktaş,

Sarıçam ilçesinde Remzi Oğuzarık Camii imamı Mehmet Demir, Aksoylar Cami Ömer Ekiz, Buruk Mezarlık Cami Ahmet Çiftçi,

Çukurova ilçesinden 100.yıl Cami imamı Mahmut Işıl, İmam Hatip Cami Selahattin Doğan, Hatice Kurttepeli Cami imamı Hilmi Yavuz, Yurt Cami İmamı Osman Akoluk, Kademoğlu Camii Mehmet Gündüz,2000 Evler Cami imamı Mehmet Çırak ile irtibata geçebilirler.