Türkiye’nin çeşitli yerlerinde bulunan eğitim markası TED Okulları ve TED Adana Koleji geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiği yazılı sınav ve mülakatlarla öğretim kadrosunu oluşturdu. 

Zorlu sınavlar 

TED Genel merkezden alınan bilgiye göre TED Adana Koleji’nin öğretim kadrosuna 900’den fazla öğretmen başvuruda bulundu. TED Adana Koleji eğitim personeli seçimi, diğer TED Okullarında olduğu gibi TED Genel Merkezi tarafından yürütülüyor. Başvurular internet ortamında bulunan İnsan Kaynakları Başvuru Sistemi aracılığıyla yapılıyor. Branşları ve mesleki deneyimlerine göre başvuruda bulunan öğretmenler yazılı ve sözlü sınavlardan geçiyor. Yapılan tüm mülakatlar, TED Genel Merkezi tarafından branşlara göre oluşturulan komisyonlar tarafından gerçekleştiriliyor. 

TED Adana Koleji için 900’ü aşkın öğretmen adayından, alan bilgisi ve eğitim bilimleri sınavlarının yanı sıra sözlü mülakatları başarıyla geçebilen 45 kişi, eğitim kadrosuna katılmaya hak kazandı.

Bu zorlu sınavdan geçen öğretmen kadrosu, TED Kolejlerinin hedeflerini gerçekleştirmede en önemli paydaşlar olarak gördüğünün kanıtı.

Her şey TED’li Olmak İçin

TED Adana Koleji 2014-2015 eğitim-öğretim yılında okul öncesi, ilkokul 1, 2, 3, 4 ve ortaokul  5. ve 6. sınıf düzeylerinde öğrenci alacaktır. Birinci yabancı dil olarak İngilizce, ikinci yabancı dil olarak Almanca öğretilecek.