Güncel

Vali Demirtaş, Muhtar ve vatandaşla buluştu

Abone Ol

 
Vatandaşların yaşam kalitesini yükseltmek için var güçleriyle çalıştıklarını ifade eden Vali Demirtaş, Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi’nin tamamlanmasıyla Adana’nın işsizlik sorununun büyük ölçüde azalacağını belirtti.
 

Ceyhan Enerji İhtisas Bölgesi’nin yapılması muhtemel rafineri ve petro-kimya tesisleri ile Adana’nın gelecekteki en önemli projesi olarak ön plana çıktığını belirten Vali Demirtaş, projede gelinen aşama ile ilgili de vatandaşlara bilgiler verdi.
 
Adana’ya geldiği günden beri elinden geldiği kadar vatandaşlarımızla bir araya gelmeye özen gösterdiğini aktaran Vali Demirtaş, daha sonra sözü muhtarlar ve vatandaşlara bırakarak vatandaşların kendisine ilettiği talepleri dinledi ve sorunların çözümüne ilişkin ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.
 
Tek tek söz alarak isteklerini anlatan vatandaşlar ve muhtarlar ise her fırsatta kendileri ile bir araya gelen Vali Demirtaş’a teşekkürlerini iletti.
 
Vali Demirtaş, toplantı sonunda vatandaşların talepleri ile ilgili kaymakamlar ile de ayrıca bir görüşme gerçekleştirdi.