İl Emniyet Müdürü Doğan İnci ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Taşkın Keleş’in de hazır bulunduğu ziyarette Kaymakam Vural’dan ilçede gerçekleştirilen çalışmalar ve planlanan projeler hakkında detaylı bilgiler alan Vali Elban, ilçe ziyaretini Yumurtalık İlçe Emniyet Müdürlüğüne gerçekleştirdiği ziyaretle sürdürdü.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde incelemelerde bulunan ve ilçede gerçekleştirilen asayiş çalışmaları hakkında ilgili personelden bilgiler alan Vali Elban, ardından İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İlçede gerçekleştirilen emniyet ve asayiş çalışmaları hakkında yetkililerden bilgiler alan Vali Elban; vatandaşların huzur ve güven içinde yaşamasının teminatı olan Emniyet ve Jandarma Teşkilatlarının asayiş çalışmalarının yanı sıra pandemi sürecinde ve sosyal sorumluluk projelerinde gerçekleştirdikleri başarılı faaliyetlerde bulunduklarını belirterek büyük fedakârlık, cesaret ve yüksek vazife bilinciyle görevini ifa eden tüm güvenlik güçlerine teşekkür etti.


Ziyaret ve incelemelerinin ardından bir değerlendirmede bulunan Vali Elban, “Yumurtalık ilçemiz tarihi ve turizm değerleriyle  Adana’mızın önemli ilçelerinden birisi. İlçemizin bu değerlerinin ülke çapında bilinirliğini arttırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Tarihi kalesi, denizi ve sahiliyle özellikle turizm açısından cazip yatırım olanaklarına sahip bu güzel ilçemiz, daha iyi noktaları hak ediyor.” dedi.
Ziyaretler, yapılan değerlendirmelerin ardından sona erdi.