Valilikte düzenlenen toplantıda, izin ve mevzuata aykırı şekilde açılan işletmelerin durumu ele alındı. Öğrencilerin ve gençlerin gerçek anlamda kütüphane hizmetine erişimini engelleyen bu uygulamaların önüne geçilmesi için gerekli adımların atılacağı vurgulandı.

Adana'da 29 Ekim "Cumhuriyet Bayramı" Coşkusu
Adana'da 29 Ekim "Cumhuriyet Bayramı" Coşkusu
İçeriği Görüntüle

Vali Köşger, gençlerin eğitim hayatına destek olacak şekilde düzenlenen çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü belirterek şunları söyledi:

“Gençlerimizin güvenli, verimli ve huzurlu ortamlarda ders çalışabilmeleri için çalışmalarımız kararlılıkla devam ediyor. Amacımız, onların gerçek kütüphanelerden en iyi şekilde faydalanmasını sağlamaktır.”

Adana Valiliği, gençlerin eğitim ortamlarını olumsuz etkileyen ve “kütüphane” adı altında açılan işletmelere yönelik denetimlerin artarak süreceğini duyurdu.