Bir araştırma şirketinin açıkladığı verilere göre Yeniden Refah Partisi’nin 2022 yılında Türkiye’nin en fazla üye kaydeden partilerinden birisi olmasını ve oylarını ciddi bir şekilde artırmasını değerlendiren Adana İl Başkanı Selahattin Baysal, "2023 yılında da bu istikrarı sürdürüp, milletimizin teveccühüyle iktidara geleceğiz" dedi. 

"YRP Oyları En Çok Artan Parti Oldu"

MetroPOLL araştırma şirketi 2022 yılına partilerin oy oranlarını açıkladı. Buna göre geçtiğimiz yıl oy oranlarını en çok artıran partilerin başında Yeniden Refah Partisi geliyor.
Geride bıraktığımız pek çok ankette çok düşük yüzdelerde kalan Yeniden Refah Partisi geçtiğimiz günlerde açıklanan verilere göre iktidara ciddi alternatif olan partiler arasına girmeyi başardı.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal; "Anket firmalarının açıklamalarıyla ilgili her zaman söylediğimiz bir şey vardı; Merhum liderimiz Necmettin Erbakan; "Anket firmaları bizi kaç gösteriyorsa o rakamın soluna 1 ekleyin" derdi. Geçtiğimiz yılın başlarında anketlerde özellikle yer verilmeyen partimiz yıl içerisinde yaptığı çalışmalar ve halkımızın ihtiyaçlarına yönelik projeleriyle iktidarın ciddi bir alternatifi olduğunu göstermiştir. Bugün geldiğimiz noktada seçim barajını çok rahat geçecek ve yüzde 10’un üzerinde bir oy oranına ulaşabilecek konumdayız. 2023’te daha fazla çalışarak seçimlerin kilit partisi olma iddiamızı sürdürüyoruz. Allah’ın izni, milletimizin de desteğiyle inşallah en kısa zamanda iktidar olacağız" dedi.

"Milletimiz Seçimde En Doğru Kararı Verecek"

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün gerçekleştirilen kabine toplantısı sonrası yaptığı konuşmada seçimlerin 14 Mayıs’ta yapılacağını açıklamasına da değinen Baysal, "Bizim başından beri söylediğimiz bir şey var. Bu pazar da seçim yapılacaksa, konu milletimize tevdi edilecekse biz hazırız. Milletimizin seçimlerde en doğru kararı vererek Yeniden Refah Partisi’ne oy vereceğine inancımız tam. Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın da dediği gibi, biz ittifakı milletimizle yapıyoruz. Dolayısıyla seçimler konusunda hiç bir endişemiz yok" dedi.

Yeniden Refah Partisi Adana İl Teşkilatı olarak tüm ilçelerde, tüm beldelerde milletin her bir ferdiye yüz yüze görüştüklerini ve bunu ilk kuruldukları günden beri sürdürdüklerini söyleyen Başkan Selahattin Baysal; "Bu teşkilat ile gurur duyuyorum. İlçe Başkanlarımızdan yönetimlerine, delegelerimizden, üyelerimize kadar herkes milletimizin refahı için gece gündüz çalışıyor. Allah’ın izni ile bu çalışmaların bir karşılığı olarak 14 Mayıs tarihi milletimizin Yeniden Refah’a kavuşması için bir milat olacak" ifadelerini kullandı.

Baysal Parilileri Divan Toplantısına Daven Etti

Baysal açıklamalarını; "Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanlığımızın Ocak ayı İl Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcımız Yahya Coşkunsu’nun başkanlığında, Genel Başkan Yardımcımız Mehmet Kaderli’nin de konuşmacı olarak katılımıyla 28 Ocak 2023 Pazar günü saat 18.30’da Sarıçam Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Tüm vatandaşlarımızı da bu toplantımıza katılmaya davet ediyorum" sözleriyle tamamladı.