Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal partilerinin Ankara’da gerçekleştirdiği 2. Olağan Büyük Kongresi’nin ardından bir teşekkür mesajı yayınlayarak yeniden Genel Başkan seçilen Fatih Erbakan ve Genel Merkez’de yeni oluşacak yönetime başarılar diledi, tam destek verdi.

Yeniden Refah Partisi 2. Büyük Olağan Kongresi Ankara Arena Spor Salonu’nda pazar günü gerçekleştirildi. 

Tek liste ile girilen seçimlerde Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan oy kullanan tüm delegelerin desteğiyle bir kez daha Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Seçildi.
Türkiye’nin 81 ilinden on binlerce kişinin katıldığı kongreye Adana İl Başkanlığıda 16 otobüs ve bine yakın kişiyle destek verdi.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal; Fatih Erbakan ve yeni yönetimine tam destek vererek başarılar diledi.

YRP İl Başkanı Selahattin Baysal'dan Kongre Teşekkürü
Baysal;  "Büyük bir gurur ve heyecan ile 2. Olağan Büyük Kongremizi geride bıraktık. Ülkemizin dört bir yanından 20 bini aşkın insan adeta salona akın etti. Biz de ilçe teşkilatlarımızın katkılarıyla bine yakın partilimiz ve gönüllümüzle Ankara’daydık. İktidar yürüyüşümüze bir kez daha şahitlik ettik. Bu uğurda üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Genel Başkanımız Fatih Erbakan’ın emrinde yönetimimizin yanındayız" dedi.
2. Olağan Kongre ile Genel Başkanları Fatih Erbakan’ın seçim startını da verdiğini hatırlatan Baysal; "Hayallerimiz, icraatlarımız, Milli Görüş’ün bugüne kadar ortaya koydukları ve gelecek perspektifimizle milletimizin teveccühüyle ülkemizin geleceğine imza atmak için geliyoruz. Ne Cumhur İttifakı ne de Millet İttifakı içinde yer alacağız. Bizler ittifakı vatandaşlarımızla yapacağız" ifadelerini kullandı. 
Baysal kongre sonrasıKayseri teşkilatının dönüş yolunda kaza yaptığın hatırlatan ve geçmiş olsun dileklerini ileten Yeniden Refah Partisi Adana İl Başkanı Selahattin Baysal sözlerini şöyle tamamladı; "Muhteşem kongremize biz de Adana teşkilatı olarak muhteşem bir şekilde hazırlandık. Ben Adana’nın farkını en güzel şekilde ortaya koyan başta Yönetim Kurulumuz olmak üzere, ilçe başkanlarımıza, teşkilatımıza ve katılım gösteren tüm partililerimize teşekkür ediyorum. Bu şuur ve samimiyetle inşallah bundan sonra çok daha güzel işleri hep birlikte başaracağız. "