Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, “Tüm veriler, tüm işaretler, vatandaşlarımızın gülen gözleri, uzattıkları samimi elleri, Cumhur İttifakı’nın Adana’da açık ara kazanacağını işaret ediyor. Algı belediyeciliğinden bıkan ve Cumhur İttifakıyla geleceğe umutla bakan hemşehrilerimizle Adana’da yeni bir başarı destanı yazacağız!” dedi.

YUSUF KANLI KOZAN’DA…

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, Kozan Belediye Meclis Üyesi Adayı Alev Ataş’ın düzenlediği toplantıya katıldı. Ülkü Ocakları İl Başkanı Cem Tutsoy, MHP Kozan İlçe Başkanı Şerif Köşeli, Ak Parti Kozan İlçe Başkanı Recep Çürük, Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkan Adayı Mustafa Atlı, 27. Dönem MHP Adana Milletvekili Adayı Cahit Öztok, Ülkü Ocakları Kozan İlçe Başkanı Murat Mercan, Ak Parti Kozan Gençlik Kolları Başkanı Enes Erkek’in de katıldığı toplantıya vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Yusuf Kanlı “Adana’da Açık Ara Kazanacağız!”

KOZANLILARA TEŞEKKÜR ETTİ

İYİ Partili Veysel Yıldız’dan "Dervişoğlu" Açıklaması İYİ Partili Veysel Yıldız’dan "Dervişoğlu" Açıklaması

Bir düğün salonunda yapılan toplantıda vatandaşların heyecanını ve coşkusunu gören MHP İl Başkan Yusuf Kanlı, memnuniyetini dile getirdi, “Kozanlı hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz. Kozan ‘Adayımız Mustafa Atlı, kararımız net’ demiştir.” ifadesini kullandı. Kanlı “Cumhur İttifakı olarak ‘Sen, ben’ değil, daima ‘Biz’ diyerek büyük bir uyum içinde çalışıyoruz.” mesajı verdi.

“TÜM VERİLER, TÜM İŞARETLER…”

MHP Adana İl Başkanı Yusuf Kanlı, "Hep söylediğim gibi burada da rahatlıkla ifade ediyorum. Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere yanında 15 ilçemizin tamamını alacağız. Adana’da açık ara kazanacağız. Tüm veriler, tüm işaretler, vatandaşlarımızın gülen gözleri, uzattıkları samimi elleri, Cumhur İttifakı’nın açık ara kazanacağını işaret ediyor. Algı belediyeciliğinden bıkan ve Cumhur ittifakıyla geleceğe umutla bakan hemşehrilerimizle Adana’da yeni bir başarı destanı yazacağız!” dedi.

Yusuf Kanlı “Adana’da Açık Ara Kazanacağız!”

ATLI: KOZAN’DA ERİM ERİM ERİYORLAR

Cumhur İttifakı Kozan Belediye Başkanı Adayı Mustafa Atlı da, “Kozan’da fırsatçılıkla, kurdukları yalan ve iftira düzeniyle  Kozan’ımızın yıllarını heba eden ama kendi kişisel ikballerini temin eden zihniyeti bir daha gelmemek üzere göndereceğiz. Kozan’da erim erim eriyorlar. Rant düzenleri bozulacak diye korkuyorlar, uyuyamıyorlar ve biz onların uykularını kaçırmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Kozan Belediye Meclis Üyesi Adayı Alev Ataş, toplantıya yoğun katılım gösteren vatandaşlara teşekkür etti.