Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa; "Türkiye'nin kader seçimlerine bir aydan daha az bir süre kaldı. Bu seçimlerde en önemli mesele sandık güvenliğidir. Buradan diğer il başkanlarına çağrıda bulunuyorum. Gelin sandık güvenliği noktasında birlikte hareket edelim.Sandık müşahitleriniz eksikse bu eksikliği bizim partililerimizle giderebilirsiniz" dedi.

 Zafer Partisi Adana Milletvekili Adayları düzenlenen bir toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Parti il binasında gerçekleştirilen toplantıya partililerin ve vatandaşların yoğun katılımı salonda zaman zaman izdiham yaşanmasına sebep oldu.

zafer partisi

Toplantının başında bir konuşma yapan Zafer Partisi Adana İl Başkanı Ayhan Binboğa; "14 Mayıs'ta gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri ülkemiz açısından kader niteliği taşıyor. Buradan sandık güvenliği konusunda endişe duyan diğer siyasi partilerin il başkanlarına bir çağrıda bulunuyorum. Gelin bir araya gelelim. Sizin ulaşamadığınız sandıklarda sandık görevlileriniz yoksa sizin adınıza görevli verelim ve sandık güvenliğini sağlayalım. Seçimi güvenli bir ortamda gerçekleştirelim. Oy namustur. Gelin hep birlikte oylarımıza sahip çıkalım" dedi.

Tüm partiler içinde en genç isimlerin Zafer Partisi'nde yer aldığını ayrıca diğer partilerden daha fazla kadın aday gösterdiklerini vurgulayan Başkan Binboğa Cumhurbaşkanlığı adayları Sinan Oğan'a da destek isteyerek; "Sinan Oğan bilgisi ve birikimiyle bu ülkeye yakışacak bir Cumhurbaşkanı adayıdır. Biliyorum ki milletimiz tercihini Sinan Oğan'dan yana kullanacak ve Türkiye bilimin ışığında Zafer'e ulaşacaktır. Genel Başkanımız Ümit Özdağ'ın bizlere gösterdiği ilkeler doğrultusunda bu ülkenin gerçekten yerli ve milli kadrolarıyla bu seçimden alnımızın akıyla çıkacağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Binboğa, sözlerinin sonunda Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın 19 Nisan 2023 Çarşamba günü Adana'ya gelerek önemli temaslarda bulunacağının da altını çizdi. 

zafer partisi

Başkan Ayhan Binboğa'nın ardından Zafer Partisi Adana milletvekili adayları Abdurrahman Bilir, Adem Ocak, Ömer Faruk Cerit, İsmail Hakkı Erdoğmuş, Hakan Kuşçu, Fatma Yağmur Şahbaz, Abdullah Çifçi, Ercan Afşar, Emre Güler, Abdullah Tanrıkulu, Yarkın Koçar, Gökhan Sarıkaya, Ahmet Güngör ve Talha Nuri Yılmaz da tek tek söz alarak hem kendilerini  tanıttı hem de düşüncelerini aktardı.

Toplantıya; Ata İttifakı partilerinden Türkiye İttifakı Partisi Adana İl Başkanı Kutfedi Kılınç, partililer ve çok sayıda vatandaş ile basın mensupları katıldı.