Seyhan Belediyesi öğle saatlerinde gönderdiği kısa mesajla "Galatasaray-Kopenag maçının dev ekranda ücretsiz olarak  yayınlanacağını belirten bilgi paylaştı.

İşte o mesaj:

Adanaspor ve Adanaspor'a İhanet Gibi Sözde Hizmet! Vazgeçtiler

Ancak "Liyakat" konusunda ciddi endişe yaratan paylaşım kısa sürede tepki gördü.  Zira Adanalılar, Adanaspor ve Adana Demirspor'un lig maçları için Seyhan Belediyesinin böyle bir uygulama yapmazken, İstanbul takımı Galatasaray için bunu yapması, imkan ve para harcamasına tepki gösterdi. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Varken Size Ne Oluyor?

Galatasaray maçını yayınlamak için özel kafeler para ödeyip kanala abone olurken Seyhan Belediyesinin ücretsiz olarak maç yayını yapmasının haksız rekabete yol açacağı, kendi ilçesindeki işletmelere zarar vereceğini ifade eden Vatandaş "Galatasaray İstanbul takımı. Bu gibi ücretsiz izleme imkanını İstanbul Büyükşehir Belediyesi yapsın. Size ne oluyor." diyerek tepki gösterdiler.

Çok Hevesliyseniz Adanaspor ve Adana Demirspor lig maçları için dev ekran kurun!

Seyhan Belediyesinin Adanaspor ve Adana Demirspor lig maçlarının yayını için de benzer uygulama yapıp yapmayacağını soran Vatandaş "Siz önce Adana'da sporun gelişimi için çaba harcayın. İmkanları gençlerin ve çocukların spora yönlenmesi ve yeni spor tesisleri yapılması için kullanın. Bireysel kararlarla Belediye imkanlarını boşa harcamayın. Sanırız Belediyede Galatasaraylı biri var, o da "maç yayınını verelim güzel olur"demiş, sorgusuz yapılmaya çalışılmış. Neyse ki vatandaş tepki koydu da geri adım attılar" diye konuştular.

Bu gibi sert eleştiri ve tepkiler sonrası, seçim öncesi korkan Belediye yetkilileri daha sonra ikinci bir mesaj atarak maç yayının iptal edildiğini duyurdular. 

İşte okuyanı güldüren iptal mesajı:

Zeydan Karalar, Hüseyin Sözlü'nün Seçim Politikasını İzliyor! Zeydan Karalar, Hüseyin Sözlü'nün Seçim Politikasını İzliyor!

Adanaspor ve Adanaspor'a İhanet Gibi Sözde Hizmet! Vazgeçtiler