Adana Demirspor’un resmi sağlık sponsoru olan Özel Algomed Hastanesi’nde MR’ı çekilen başarılı oyuncu Erçağ’ın arka adalesinde esneme ve zorlanma olduğu tespit edildi.

    Erçağ Evirgen’in sakatlığının bir an önce düzelmesi için yoğun şekilde çaba harcadıklarını ifade eden Özel Algomed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Doktor Arif Akgül, “Mersin İdmanyurdu maçında sakatlanan Erçağ’ın arka adalesinde esneme ve zorlanmaya bağlı olarak sakatlık tespit ettik. Hemen tedaviye başladık. Kısa sürede Erçağ’ın sakatlığının giderilmesi adına büyük uğraşlar veriyoruz” dedi.

YAVUZ’DAN ALGOMED’E TEŞEKKÜRLER

    Adana Demirspor Kulübü Basın Sözcüsü Yüksel Yavuz, Erçağ’ın tedavisiyle yakından ilgilenen Özel Algomed Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Doktor Arif Akgül ve ekibine teşekkür etti.

    Türkiye Kupası 3. Kademe karşılaşmasında deplasmanda Niğde Belediyespor’u 2-1 yendiklerini ifade eden Yüksel Yavuz, “Hafta sonu yine deplasmanda Orduspor ile oynayacağımız müsabakadan iyi bir sonuçla dönüp, diğer karşılaşmalarda da puan ve puanlar alıp yolumuza devam edeceğiz. Amacımız hem ligde, hem de Türkiye Kupası’nda hedefe ulaşmak” diye konuştu.