Çağ Üniversitesi Kariyer Merkezi sorumlusu ve öğretim görevlisi Hafize Kargın’ın moderatörlüğünde düzenlenen etkinlikte Adana'nın önemli iş kadınlarından Adana BPW Başkanı Mimar Ayça Katlav, Sezi Dağdemir, Türkan Cerrahoğlu ve Dilek Kıraç iş hayatına nasıl başladıklarını,iş hayatında başarılı olabilmek için nelere dikkat edilmesi gerektiklerini anlattılar.

Çukurova Belediye Meclis üyesi ve Adana BPW Başkanı Mimar Ayça Katlav panelde Çağ Üniversitesi öğrencilerine yaptığı konuşmada; iş hayatında,sosyal yaşamda,siyasette önceliğin kararlılık,çalışmak ve istemek olduğunu söyledi. Katlav, “Kapıları açmanın anahtarı güleryüzdür. Önce hayal edeceksiniz sonra da Allah’ın yardımıyla başarı önünüze bütün güzellikleriyle sunulacak. Dünyaya açılan kapının anahtarı siz gençlerde. Gelin beraber dünyayı fethedelim. Unutmayın ki; inanmak, başarmanın yarısıdır. Her zaman girişimci, araştırmacı ve sorgulayıcı olun. Kendinize hedefler belirleyin ve bu hedefleri gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerleyin. Bu ülkenin geleceği ve umudu sizlersiniz” ifadelerini kullandı.

Başkan Katlav’ın ardından söz alan Adana BPW üyeleri; Türkan Cerrahoğlu, Dilek Kıraç ve Sezi Dağdemir tecrübelerini ve başarı hikayelerini öğrencilerle paylaşırken, BPW ve Young BPW’nin çalışmaları hakkında bilgiler verdiler.

Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çetin Bedestenci, tüm Adana BPW üyelerine katılımlarından dolayı teşekkür ederken, desteklerinden dolayı Başkan Ayça Katlav, Türkan Cerrahoğlu, Dilek Kıraç ve Sezi Dağdemir’e plaket takdim etti.