Vali Elban, Kozan ilçesinde çıkan orman yangını alanında incelemelerde bulunduktan sonra  Aladağ Boztahta köyüne de giderek yangında mahsur kalan 10 kişinin kurtarılma çalışmalarını yakından takip etti. Burada vatandaşlarla sohbet edip onlara geçmiş olsun diyen Vali Elban,"Adana'mızın birçok yerinde maalesef yangın var.Allah’a şükür herhangi bir can kaybı ya da yaralanma hadisesi söz konusu değil.” dedi.

Ekiplerimiz yangın bölgelerinde can hıraş bir çaba içerisindeler diyen Vali Elban,"Temennimiz en kısa sürede yangının kontrol altına alınması. Hemşehrilerimizin güvenlik, barınma, iaşe gibi konularda hiçbir sıkıntısı olmayacak, vatandaşlarımızın zarar görmemesi ve yangının bir a Adana'nın Kozan ilçesindeki yangının kısmen kontrol altına alındığı ve yerleşim yerlerine tehdit olmadığı açıklaması yapılırken Kütahya'dan da güzel haber geldi. Samrık Deresi mevkiinde çıkan orman yangını 5 saatlik bir çalışmanın ardından kontrol altına alındı. Bu gelişmelerin ardında Muğla Köyceğiz ve Kilis'teki yangınlar da uzun uğraşlar sonucunda kontrol altına alındı.n evvel kontrol altına alınabilmesi için her türlü tedbiri alıyoruz."Vali Süleyman Elban, Aladağ Boztahta köyünde yangın bölgesindeydi.

Vali Elban, Kozan ilçesinde çıkan orman yangını alanında incelemelerde bulunduktan sonra  Aladağ Boztahta köyüne de giderek yangında mahsur kalan 10 kişinin kurtarılma çalışmalarını yakından takip etti.

Burada vatandaşlarla sohbet edip onlara geçmiş olsun diyen Vali Elban,"Adana'mızın birçok yerinde maalesef yangın var.Allah’a şükür herhangi bir can kaybı ya da yaralanma hadisesi söz konusu değil.” dedi.

Ekiplerimiz yangın bölgelerinde can hıraş bir çaba içerisindeler diyen Vali Elban,"Temennimiz en kısa sürede yangının kontrol altına alınması. Hemşehrilerimizin güvenlik, barınma, iaşe gibi konularda hiçbir sıkıntısı olmayacak, vatandaşlarımızın zarar görmemesi ve yangının bir an evvel kontrol altına alınabilmesi için her türlü tedbiri alıyoruz." dedi.