Oda Başkanı İsmail Abike nezaretinde,   7 – 10 Mayıs’ta gerçekleştirilen Uluslararası Isıtma, Soğutma, Klima, Havalandırma, Yalıtım, Pompa, Vana, Tesisat, Su Arıtma ve Güneş Enerjisi Sistemleri Fuarı’na yaklaşık 50 kişilik yönetici ve üye grubuyla katılan Adanalı esnaf ve sanatkârlar, yeni teknolojik gelişmeleri yerinde gördüler.

 

Başkan Abike, iklimlendirme ve havalandırma sistemleri hakkında yeni teknolojik gelişmeleri yerinde görüp, bilgilendikleri fuarın, hem yönetim hem de üyeler açısından yararlı olduğunu belirtirken, “
Fuara katılan tüm Adana ETESO Üyeleri, firmaların yeni ürünlerin, tüm stantları ziyaret ederek yerinde gördüler. Ürünlerin kurulumu ve kullanımı hakkında bilgi aldılar, inceleme yaptılar, tanıma fırsatı buldular.  Daha sonra Gebze Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Cantaş Fabrikası’nı ziyaret ederek tesis müdürü Sayın Temel Erdol ve teknik donanımlı ekibiyle üretim ünitelerini ziyaret ederek açıklamalı olarak üyelerimize önemli bilgiler verdiler. Fabrikada üyelerimize ikramda bulundular. Çeşitli hediyeler dağıtıldı.  Bu organizasyonda emeği geçenlere şahsım ve tüm üyelerim adına sonsuz teşekkür ediyorum. Hizmet bizim işimiz”dedi.

 

Abike ayrıca, fuara katılan AETESO yönetimi ve üyelerine de teşekkür ederken, benzer organizasyonlara katılımı, üyeleri adına sürdüreceklerini de kaydetti.