Kültürova Brunch’taki kahvaltıya Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci ve Adana eski Milletvekili Ziya Yergök de katıldı.

Zihni Aldırmaz burada yaptığı konuşmada yeni Büyükşehir Yasası’nın önemine değinerek, “Yeni yasa çıkmadan önce Adana bir bakıma boynu bükük kalmıştı. Çünkü Tufanbeyli gibi muhteşem yaylalarımız ve denize açılan penceremiz yoktu. Eskiden zaten Çukurova tek bir vilayetti, sonradan bölündü ve yeni vilayetler kuruldu” dedi.

Tufanbeyli gibi ilçelere şartları zorlayarak hizmet götürmeye gayret ettiklerini ifade eden Zihni Aldırmaz, bundan sonra bu bölgelerin daha iyi hizmet alacağını kaydetti.

Zihni Aldırmaz, “Hep birlikte sen ben kavgası yapmadan ortak akılla herkesin projesiyle ve önerisiyle bu kent daha da üst noktalara çıkacaktır. Ayrıca hanımları da daha aktif olmaya çağırıyorum. Çünkü hanımların ekonomiye kazandırılmasıyla kalkınmışlıkta 3-5 puan yukarıya çıkarız” şeklinde konuştu.

Sarıçam Belediye Başkanı Ahmet Zenbilci de ilçede yoğun olarak Tufanbeyli’den gelen hemşerilerin yaşadığını vurguladı ve “Biz de bir caddemize Tufanbeyli caddesi adını verdik. Bu caddenin asfaltlanması konusunda da sağolsunlar Sayın Başkanımız Zihni Aldırmaz’dan destek sözü aldık” dedi.

Zihni Aldırmaz kahvaltıda ayrıca 3 öğrenciye eğitim bursu veren Aysun Beksarı adlı hayırsevere dernek adına plaket verdi.