Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk’ün çocuk ve gençlere yönelik örnek hizmetleri, Türkiye genelinde eğitim kurumlarına yönelik yayın yapan Artı Eğitim Dergisi gündemine aldı.

 

Adana Koleji Eğitim Kurumları bünyesinde faaliyet gösteren Fen Lisesi 12. sınıfı öğrencisi Nazlı Albayrak, Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencisi Petek Ersözlü ve Adana Koleji Genel Lisesi 12. sınıf öğrencisi Nuri Mert Saygın, Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk’le Artı Eğitim Dergisi için makamında röportaj yaptı.

 

Türkiye genelindeki tüm eğitim kurumlarına dağıtımı yapılan Artı Eğitim Dergisi’nde yayınlanmak üzere yapılan röportajda ilk soru, Seyhan Belediyesi’nin çocuk ve gençlerin okullarda aldıkları eğitimi desteklemek ve güçlendirmek için sunduğu eğitim hizmetlerinin neler olduğu konusundaydı.

 

Seyhan Belediye Başkanı Prof. Dr. Azim Öztürk, çocuk ve gençlere yönelik hizmetlerini sıralarken, Seyhan Belediyesi Engelliler Okulu, ücretsiz kitap dağıtımı, üniversite öğrencilerine yönelik öğrenim yardımı, tiyatro gösterileri ile futbol yaz okulu gibi çalışmalardan bahsetti. Başkan Prof. Dr. Öztürk ayrıca çocuk ve gençlerin katılımıyla düzenlenen ‘Seyhan’da kazanılan çocuklar, Geri Kazanım Projesi’ gibi uygulamaları da anlattı.

 

Artı Eğitim Dergisi’nde yayınlanacak röportajda Başkan Prof. Dr. Azim Öztürk ayrıca Seyhan Belediyesi tarafından inşa edilen Seyhan Belediyesi Yetiştirme Yurdu ile Sarıhamzalı İlköğretim Okulu’nda gerçekleştirilen ‘Anasınıfı’ çalışmasının detaylarından da bahsetti.