Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Ömer Balıbey, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneğinin (TÜMSİAD) verdiği eğitimlerle genç girişimcilerin ufkunu açması, takdire değer bir çalışma olduğunu söyledi.

TÜMSİAD ‘ın Adana Şubesinin düzenlediği kahvaltılı sohbet toplantısına katılan Balıbey, TÜMSİAD’ın ülke ekonomisine büyük bir katkı sağladığını belirterek, “Bundan dolayı Başkan, Yönetici ve üyelerinizi kutluyorum. Ülkemiz, Milletimiz ve şehrimiz için önemli işler yapıyorsunuz.” dedi. Balıbey, “Türkiye olarak bilgiyi öğreten ve ürettiği bilgiyi paylaşan bir çağdayız. Ülke olarak hem bilgi, hem teknoloji, hem de sanayi alanında üretim yapıp onu satmalıyız. Türkiye ancak bu şekilde kalkınabilir. TÜMSİAD’daki genç arkadaşlarımız da bu üretimin önemli bir basamağıdır. Ayrıca, genç girişimcilerin gerçekleştirmek istedikleri hayalleri de destekleyen TÜMSİAD’a teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Deniz Köse de, TÜMSİAD hakkında genel bilgiler verdikten sonra, davetlerini kabul ederek  toplantılarına katılan Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürü Ömer Balıbey’e teşekkür etti.