Özel Burç Çukurova Anaokulu’ndan ‘kardeş okul’ Seyit Ali Onbaşı İlköğretim Okulu’na anlamlı jest. İki okul öğretmen ve idarecileri akşam yemeğinde bir araya gelerek, aralarındaki dostluk ve kardeşlik duygularını pekiştirdi.

Burç Okulları Yemekhanesi’nde gerçekleşen etkinliğe yoğun ilgi gösterildi. Burç Çukurova Anaokulu Müdürü Ramazan Başol, Seyit Ali Onbaşı İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Dalak’ın da hazır bulunduğu yemek samimi bir ortamda gerçekleşti. Burada konuşan Ramazan Başol, etkinliğe katılan eğitimcilerin, ‘Öğretmenler Günü’nü kutladı.

Başol, “İki okul öğretmen ve idarecileri arasındaki kaynaşmayı pekiştirmek, aralarındaki dostluk ve kardeşlik bağlarını daha da güçlendirmek için bu geceyi organize ettik. Seyit Ali Onbaşı İlkokulu ile ilişkilerimiz bundan sonra da artarak devam edecek” dedi.

Özel Burç Okulları’nın 30 ‘kardeş okulu’ olduğu bilgisini de veren Başol, bunların 7’sinin Diyarbakır’da olduğunu, ayrıca ‘kardeş aileler’ de olduğunu hatırlattı. Başol, “Bundan dolayı çok mutluyuz. Çünkü Anadolu insanı çok misafirperver. Kardeş ailelerimizin evlerine gittiğimizde bizleri çok iyi karşılıyorlar” ifadesini kullandı.

Seyit Ali Onbaşı İlköğretim Okulu Müdürü Hüseyin Dalak da, iki okul arasındaki ‘kardeş okul’ ilişkilerinin geliştirilmesinden yana olduklarını, bu kapsamda da düzenlenen etkinliği anlamlı ve yerinde bir adım olarak gördüklerini söyledi. Hüseyin Dalak, katkı ve destekleri nedeniyle de Burç Çukurova Anaokulu Müdürü Ramazan Başol başta olmak üzere okul idarecileri ve öğretmenlere de teşekkür etti.