Özel Burç Çukurova Anaokulu öğretmen, veli ve idarecileri, okulun bulunduğu mahallede yaşayanlarla birlikte gönüllü kan bağışında bulunarak, örnek bir davranış sergiledi.

Özel Burç Çukurova Anaokulu Müdürü Ramazan Başol, beraberindeki öğrenci velisi, öğretmen ve okulun bulunduğu 2000 Evler Mahallesi sakinleri ile birlikte bulundu. Okul içine stan kurularak idareci,öğretmen,veli mahalle sakinlerinin katılımı ile coşkulu bir törenle gönüllü kan bağışında bulundular.

Hiç görmedikleri, isimlerini dahi bilmedikleri insanların hayatını, ‘Gönüllü Kan Bağışı Kampanyası’ ile birlikte kurtarabilmenin ayrı bir onur ve mutluluk verici bir şey olduğunu dile getiren Okul Müdürü Ramazan Başol, “’İnsandan başka hiçbir şeyden temin edilemeyen kanın, hayat kurtarmak olduğunu bilen gönüllülere ve kan bağışı yapan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

  Ayrıca  Burç okulları olarak bu konuda toplum bilinci oluşturmaya ve öğrencilerimizi duyarlı vatandaşlar olarak yetiştirmeye önem veriyoruz.

Gönüllü kan bağışının önemine dikkat çeken Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, “Kan bağışının anlamını ve bu alandaki görev ve sorumluluklarının bilinciyle hareket eden başta Özel Burç Okulları yöneticileri olmak üzere öğretmen ve velilerimize sonsuz teşekkür ediyoruz” ifadesini kullandı.