TRAFİKTE KORKULAN OLDU

Kentin en merkezi yerinde İller Bankası Kavşağı Turgut Özal Bulvarı üzerinde meydana gelen olay, iddiaya göre kırmızı ışıkta araçların durması sırasında yaşandı. Ü.Ö, Kırmızı ışıkta duran bir sürücünün aracının camını silmek istedi. Ancak sürücü camının silinmesini istemedi. Bunun üzerine Ü.Ö sürücü ile tartışmaya başladı. Bunun üzerine sürücü olay yerinden uzaklaşmak isterken Ü.Ö.'ye çarptı. Yaralı cam silici, çevredeki sürücülerden biri tarafından hastaneye kaldırıldı. 

Yaralı Ü.Ö. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis mobese kamaralarını inceleyerek Ü.Ö.'nün ölümüne neden olan aracı ve sürücüsünü yakalamak için çalışma başlattı.

Adanahabermerkezi.com Notu:

OLAYDA SORUMLU KİM?

Benzer olayları her gün çok sayıda sürücü yaşıyor. Hemen Hemen her kavşakta yardım isteyen, bir şeyler satmak isteyen veya cam silerek küçük bir destek isteyenlerle karşılaşılıyor.  İnsanların gelir durumu ve şartları belli. Ancak trafikte bu tür ve biraz da zorlayıcı-tehditvari talepler trafik güvenliğini tehdit ediyor. Kadın veya erkek sürücü olması farketmiyor, bu tür isteklerde büyük korku yaşanıyor. Yıllardır bu sorun devam ediyor. 

Trafik ihlalinde sürücüye ceza veriliyor. Peki kuralları ihlal etmemek için kırmızı da duran sürücünün güvenliğini tehdit edenlere neden caydırıcı ceza yok. Bu herkesi üzen olay bu soruna çok dikkatli bir şekilde eğilinmesi gerektiğini bir kez daha göstermiştir. Sosyal devlet geçinemeyen bireylere destek vermeli ve tüm vatandaşlarının can ve mal güvenliğini sağlamalıdır.  Bizde yaşamını yitiren Ü.Ö.'ye Allahtan Rahmet diliyor, bu olayın, benzer durumların yaşanmaması için ders niteliği taşımasını umut ediyoruz.

SİZDE AŞAĞIDAKİ YORUM BÖLÜMÜNDEN DÜŞÜNCELERİNİZİ PAYLAŞABİLİRSİNİZ...