Yayın-İletişim ve Fotoğrafçılık Kulübü ile Kültür ve Edebiyat Kulübü iş birliği ile düzenlenen ziyaretlerin ilki  geçtiğimiz günlerde gerçekleştirildi. Yanlarında götürdükleri boyama kalemleri, boyama kitapları, öykü kitapları vb. küçük hediyeleri hasta çocuklara veren  öğrenciler, Lösemili çocukları yalnız bırakmayacaklarını ve  onlara moral vermek  için ellerinden geleni yapacaklarını ifade ettiler. Öğrenciler duygularını; “Bizler öğrenciler olarak lösemili kardeşlerimizi asla yalnız bırakmayacağız. Okul olarak da her zaman bu tür etkinliklerde duyarlılığımızı göstereceğiz. Bütün lösemili kardeşlerimize acil şifalar diliyoruz” sözleriyle ifade ettiler.
Çocuklar, öğrencilerin ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirirken, çocukların aileleri de göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı Çep. Ticaret Meslek Lisesi idareci, öğretmen ve öğrencilerine teşekkür etti.
Yayın-İletişim ve Fotoğrafçılık Kulübü rehber öğretmeni Nurcihan Büyükyiğit de,  bu tür çalışmaların öğrencilerde dayanışma ve yardımlaşma duygusunu güçlendirdiğini belirterek, belirli periyotlarla bu ziyaretlerin devam edeceğini söyledi.