Kaza gece kısıtlama saatlerinde Karaafat Caddesinde meydana geldi.  C.A yönetimindeki otomobil, O.Y'nin kullandığı motorsiklete çarptı. Motorsiklette bulunan O.Y hemen tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırıldı.

Kaza yapan Otomobil sürücüsü C.A  ve yanındaki 3 kişi olay yerinden kaçtı. Devriye gezen Polis ekibi ise zanlıları yakalamak üzere takibe başladı. Kısa süren takip sonucu Otomobil Nacip Fazıl Bulvarında durduruldu. Sürücü C.A polise teslim olurken, araçta bulunan 3 kişi yaya olarak kaçmaya devam etti.  Polis kaçan zanlılardan T.A'yı yakaladı. Uyuşturucu nedeniyle cezaevinden izinli olan T.A'nın üzerinden uyuşturucu çıktı.  Cumali A. ve Tuğrul A., gözaltına alınarak Bağlar Polis Merkezi'ne götürüldü. Polis, kaçan diğer şüphelileri yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor. 

kaza'da;sürücünün ehliyetsiz olması, şahısların kısıtlamada dışarda olması, Kısıtlamada kaza yaşanması, Kazadan sonra yaralıyı bırakarak olay yerinden kaçılması, uyuşturucudan cezaevinde bulunan ve izinle ailesinin yanına gelen zanlının üzerinden uyuşturucu çıkması, "Hiç doğrusu olmayan kaza" yorumuna neden oldu. Bu kaza ayrıca yıllarca dillendirilen fıkraları da akla getirdi.