Biz de Varız Destekleme Derneği Dönem Başkanı Birsen Uçar, özel gereksinimli çocuk annelerinin son derece yıprandığı kaydetti. Pandemi surecinde, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün özünde acıların yattığını, bu sebeple kutlamadan çok kadına desteğe önem verdiklerini ifade eden Başkan Birsen Uçar, “Zorunlu yasakların bölgemizde izin verdiği ölçüde bu özel günde, özel kadınlarımızı dernek olarak desteklemek istedik.” dedi.

ANNELERE NEFES ALDIRDILAR

Biz de Varız Destekleme Derneği, özel gereksinimli çocuklarının bakımına kendini adamış annelere bir nefes aldırmak ve kendilerini iyi hissettirecek bir değişim yaratmayı başarmak için, Adana’nın en seçkin kuaförlerinden biri olan ve hayırseverliği ile bilinen Ziya Hizar ile işbirliği yaptı. Salonun fiziki koşullarının uygunluğu, ferahlığı, sosyal mesafe ve hijyen kurallarını koşulsuz uygulaması ise bu işbirliğinde büyük etken oldu.

‘PROJELERİMİZ DEVAM EDECEK’

Dernek Başkanı Birsen Uçar, yakın zamanda genel kurul yapılacaklarını ve bayrağı çok doğru bir ekibin alarak, projelerine kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi. Birsen Uçar, doğru projeleri destekleyen kişiler ve doğru projeleri yapan ekip olduğu sürece kurucusu olduğu derneğin, daima insan hayatına pozitif dokunuşlar yapmaya devam edeceğini ifade etti.

‘ÖZEL ANNELER ÇOK MUTLU’

Yaklaşık 400 özel çocuk annesinin bir araya gelip oluşturduğu Gönüllü Anneler topluluğu temsilcisi Gülşen Akgöz, Biz de Varız Destekleme Derneği’ne ve bize bu mutluluğu yaşatan Ziya ve Aykut Hizar’la ekibine çok teşekkür ediyoruz.” dedi.