Adana’nın merkez ilçesi Seyhan Kaymakamlığı görevine yaklaşık 2 ay önce atanan Ahmet Çınar’ı ziyaret eden Erkan Koleji öğrencileri, Kaymakamlıkla ilgili merak ettikleri tüm sorulara yanıt buldular.

Sınıf öğretmeni Sadiye Çakır ve Erkan Koleji Halkla İlişkiler Yöneticisi Nalan Atış ile birlikte Çınar’ı makamında ziyaret eden 3-A sınıfı  öğrencileri, Çakar’a bir demet çiçek sundular. Öğrenciler Kaymakamlıkla ilgili tüm sorularına da yanıt buldular.

Minik öğrencilerin sorularını yanıtlayan Seyhan Kaymakamı Ahmet Çınar, bir öğrencinin; ‘Eğer kaymakam olmasaydınız nasıl bir mesleği tercih ederdiniz?’ sorusuna; “Ben kaymakam olmasaydım kesinlikle 'yazar’ olmak isterdim. Biraz da sinema alanıyla uğraşmak isterdim” yanıtını verdi.

Okullarının eğitim sistemi ve olanakları ile ilgili öğrencilere sorular yönelten Kaymakam Çınar, Erkan Koleji'ni de bu kez minik öğrencilerin dilinden dinledi. Öğrencilere çikolata ikram eden Çınar, onlara en kısa sürede okullarını ziyaret edip, kendileri ile yeniden bir araya geleceğinin sözünü verdi.