ASKİ Genel Müdürü Abdulkadir Küreksiz ile birlikte Çatalan İçme Suyu Arıtma Tesisleri’nde incelemelerde bulunan ve çalışmalar hakkında bilgi alan Zihni Aldırmaz, Çatalan suyunun çok kaliteli olduğuna dikkat çekti.
   Zihni Aldırmaz, “Çatalan suyu hiç işlem yapılmadan bile tüketilebilecek özelliklere sahip. Buna karşın biz arıtma ve filtreleme işlemlerinden geçiriyoruz. Adana’ya en kaliteli suyu veriyoruz. Tüm amacımız Adanalı’nın en iyi, en sağlıklı ve en kaliteli suyu içmesidir” şeklinde konuştu.
   24 saat görev yapan Çatalan İçme Suyu Arıtma Tesisleri personelinin Adanalı’ya hizmet için fedakarca çalıştığını anlatan Zihni Aldırmaz, “Ancak vatandaşlarımıza da görev düşmektedir. Çatalan tesislerindeki personelimiz titiz bir şekilde çalışarak en iyi suyu şehre vermektedir. Fakat özellikle apartmanlarda oturan Adanalılar da depolarını ve tanklarını temiz tutmaya dikkat etsinler. İçme suyunun kalitesini düşürmesinler. Damacana suyunun kalitesinin tartışıldığı şu günlerde şişe suyu kalitesindeki Çatalan suyunu rahatlıkla içebilirler” dedi.