Vali Coş AK Parti il binasına gelişinde, AK Parti Adana İl Başkanı Mustafa Kebude, İl Kadın Kolları Başkanı Emine Karaköse, İl Gençlik Kolları Başkan vekili Umut Zeybek, İl Yönetim Kurulu üyeleri, Seyhan İlçe Başkanı Zuhal Aşlamacı, Yüreğir İlçe Başkanı Bahadır Balcılar, Çukurova İlçe Başkanı Şaban İş, Sarıçam İlçe Başkanı Cengiz Yalman, Yumurtalık İlçe Başkanı Şerafettin Özözen, İmamoğlu İlçe Başkanı Nail Göçer, İl Genel Meclisi üyeleri ve çok sayıda partili tarafından bina girişinde karşılandı.

AK Parti il binasında bulunan vatandaşlarla da bir süre sohbet eden Adana Valisi Hüseyin Avni Coş, konuşmalarında şu cümlelere yer verdi;

“Bugün buraya iadeiziyaret yapmak için geldim. Adana aslında insanlarıyla güzel bir şehir. Onun için Adana’ya alışmam çabuk oldu. Demokrasi gereği, Adana’da da Sivil Toplum Kuruluşları ve siyasi partilerle birlikte çalışmamız gerekiyor. Adana için, sizlerinde sağlayacağı katkı ile her işin üstesinden geleceğimize inanıyorum.”

İl Başkan Kebude ziyaretinden dolayı Vali Coş’a teşekkür etti ve şunları söyledi;

“Adana’da kısa bir süre önce göreve başlamış olmasına rağmen, sayın Valimize alışmamız hiçte zor olmadı. Valimizin Adana’ya gelişi ile Adana daha dinamik bir hal aldı. Bu ise bizi sevindiren ve umutlandıran bir durumdur. Bu durumda Adanamız için bir kazançtır. Bu kazancı avantaja dönüştürmek gerekiyor. Ben bu iadeiziyaret için, Adana Valimiz sayın Hüseyin Avni Coş beye çok teşekkür ediyorum.”