Şirketin Tarsus’taki merkezinde üç hafta devam eden ve profesyonel şirket yöneticilerinin tamamına yakınının katıldığı seminerlerde, “Stratejik yönetim”, “Kriz yönetimi”, “Kurum içi etkili iletişim”, “Kişisel gelişim”, “Eğiticinin eğitimi” ve “Eğitim etkinliğinin ölçülmesi” konularında bilgiler aktarıldı.

Konsept İletişim ve Danışmanlık Şirketi İletişim Eğitimi Uzmanı Essum Saatçı, toplam 6 farklı bölümden oluşan seminerlerin ilk bölümünde, profesyonel kurumsal yapılanmalarında ve işletme performansının artırılmasında, kişiler arası iletişimin sağlıklı düzeyde olması gerekitiğinin altını çizdi.

Saatçı, eğitim seminerlerinde, özellikle sermaye artırımı iş geliştirme politikalarında takım çalışmasının önemine işaret ederek, takım olmanın kişilerin etkili iletişimi ile mümkün olacağının altını çizdi.

İşletmenin varlığı da dahil, tüm kalite şartlarının, işletme içinde ve özel yaşamlarda kurulan etkili iletişim ile mümkün olacağını vurgulayan Essum Saatçı, “işletmelerin varlığı ve kalitesi çalışanlarıyla doğrusal bir orantı içindedir. Kişilere yapılan yatırımlar, kuruma yapılmıştır. Bireyin kendi öz gelişimini tamamlaması, hem iş performansı hem de kurumsal ve bireysel hedef belirleme konusunda birincil önceliğe sahiptir. İşletmelerin proje geliştirme, kalite artırımı konularında çalışanların gelişimini birinci sırada tutması temel kuraldır” diye konuştu.

Essum Saatçı, Çukurova Anonim Şirketi şef ve müdür düzeyinde çalışanlarına yönelik eğitim seminerlerinin, mart ayı sonunda verilecek “Eğiticinin eğitimi” bölümüyle tamamlanacağını hatırlatarak, son yıllarda kurum ve kuruluşların kendi personelini eğitecek eğitimcilerin de kendi bünyesinde seçimesinin anlatılacağını kaydetti.

Kurum ve kuruluşlarda çalışan mavi yakalı çalışanların kendi alanlarında gelişimini sağlamak için işletmelerin kendi eğitimcilerini yetiştirmesinin tercih edildiğini belirten Saatçı, son seminerlerde, kurum tarafından eğitici vasfında bulunması planlanan personele eğitimin formasyonu, yetişkin eğitiminin imcelikleri, bilgi aktarma yöntemleri, diksiyon ve dilin doğru kullanımı ile ilgili bilgiler verileceğini sözlerine ekledi.




adana haber, adana, yüreğir, karataş, adana belediyesi, çukurova, mersin, adana sohbet, adana haberler, adana tarihçesi, adana fotoğraf galerisi, adana yemekleri, adana turistik yerler, adana haber, adana sanayi, adana kobi rehberi, adana ekonomisi, adana da etkinlikler, adana rehberi, cukurova tv, aytaç durak, emctr, belediye, kobi, gökhan durak,ömer çelik, dava,mahkeme,adliye,seyhan,ceyhan,haber özel,gazeteci,basın, karaisalı haber,azim öztürk,akp,chp,mhp,seyhan,çatalan,adana demirspor,adanaspor,botaş,aski,ucuz ekmek,en ucuz su,medya,haberekstra, haberekstra.net, adana basın,çukurova gündem,çukurova güncel,adana emlak, otomobil adana,adana futbol,