• USD 32,21
  • EUR 35,12
  • ALTIN 2.504,53
  • BİST100
  • BTC 66.999

Adana Haberleri

Adana haberleri ve güncel Adana gelişmeleri, Adana ile ilgili tüm video, Adana fotoğrafları ve Adana haberleri Adana Haber Merkezi - Adana Son Dakika Haberleri sitemizde


Adana

7.'si düzenlenecek olan Uluslararası Adana Lezzet Festivali tanıtımında dikkat çeken gelişmeler yaşandı.

Spor

Elde ettiği başarılarla son 20 yıl Adana’nın en başarılı takımı olan ÇİLTAR Masa Tenisi İhtisas Spor Kulübü gurur veriyor..

Kültür-Sanat

6-7-8 Ekim'de yapılacak 7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali’nin İstanbul'da düzenlenen tanıtım toplantısı, Vali Köşger’in ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

Sağlık

Adana İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından “Tam Zamanlı Saha Tatbikatı ve Salgın Yönetimi Eğitimi” düzenlendi. 

Siyaset

AK Parti Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan A. Adaylığını açıklayan İş İnsanı Hilmi BAYSAL; ÇGC Başkanı Cafer Esendemir’i ziyaret etti.

Yerel Yönetimler

POMEM ve PMYO sınavına katılacak adaylar için ücretsiz olarak düzenlediği fiziki yeterlilik parkur hazırlık kurs kayıtları başlıyor.

Adana

Adana Gençlik Merkezi, Dünya Temizlik Günü dolayısıyla 81 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirdiği çevre temizliği etkinliği ile farkındalık yarattı

Kültür-Sanat

Tekinturhan,“Eserlerimde sanatseverleri kaygı, endişe ve değersizlik sorunları ile baş etmeye çalışan heykeller karşılayacak."

Adana

Vali Yavuz Selim Köşger, Karataş ilçesinde düzenlenen 2023 yılı su ürünleri av sezonu açılış törenine katıldı.

Yerel Yönetimler

Yüreğir Belediyesi, her yıl Eylül ayının 3. Cumartesi günü kutlanan ‘Dünya Temizlik Günü’ dolayısıyla çevre temizliğinin önemine dikkat çekmek amacıyla...

Siyaset

28. Dönem AK Parti Adana Milletvekili Faruk Aytek, seçim sathı bitmesine rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Yerel Yönetimler

18-24 Eylül tarihlerinde yapılacak 30. Uluslararası Adana Altın Koza Film Festivali’nin basın toplantısı skandala sahne oldu.