Güncel

Kozan Belediye Ekipleri Mantaş yolunda

Abone Ol

Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Şentiye Şefliği ekipleri Eski Mantaş Köyündeki çalışmalarına geçen hafta başladı. 10 gün sürmesi planlanan çalışmalar kapsamında 25 km civarında yolun bakımı yapılacak. Belediye ekipleri köy merkezindeki tüm yollarda ve bahçe yollarında bakım ve onarım yapıyor.

Eski Mantaş Köy Muhtarı Mustafa Aköz ve Kozan Belediyesi Başkan Yardımcısı Cengiz  Yeşiloğlu ekiplerin çalışmalarını yakından takip ediyor. Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk’e ve ekiplerine teşekkür eden Muhtar Mustafa Aköz, Eski Mantaş’ta yol sorununun tamamen çözüldüğünü belirtti. Başkan Yardımcısı Cengiz Yeşiloğlu ise mevsim şartları el verdiği ölçüde ilçe merkezindeki ve köylerdeki yol çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini söyledi.

Köy merkezindeki kum ocağının kullanıldığı çalışmalarda, 8 kamyon, 2 greyder ve 1 paletli yükleyici görev alıyor. Şantiye Şefliği ekipleri Eski Mantaş Köyündeki çalışmalarına başlamadan önce Bağözü Köyünün tüm yollarının da bakım, onarım ve kumlamasını yapmıştı.