Güncel

Kozan'da Türkeş için meevlit okutuldu

Abone Ol

Kozan Ülkü Ocağında geniş bir katılımla okutulan mevlite Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ve Kozan Ülkü Ocağı Başkanı Harun Yılmaz ev sahipliği yaptı. Ocak Başkanı Harun Yılmaz’ın açılış konuşmasını yaptığı anma programı saat 18:00’de başladı. Başkan Yılmaz konuşmasında Başbuğ Alparslan Türkeş’in mirası olan ülkücülüğün temel esaslarının her gencin yol göstericisi olması gerekliliğini dile getirdi.

Hoşkadem Camisi (Büyük Cami) İmam Hatibi Abdurrahman Yılmaz ve Kozan Belediyesi İmam Hatibi Bilal Özata’nın Kur-an’ı Kerim ve dualar okuduğu programda misafirlere Kozan Belediyesi Aşevi tarafından hazırlanan yemekler ikram edildi.

Kozan Ülkü Ocağı’nın bahçesinde düzenlenen anma programında konuşan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, sözlerine salı günü Şırnak’taki operasyonda şehit düşen askerler için başsağlığı ve sabır dileyerek başladı. Öztürk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “Vatanımızın birliği ve bekası için hepimiz kanımızın son damlasına kadar mücadele etmeye hazırız. Kurucu genel başkanımız ve Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş’in izinden yürüyor; ülkücülerin varlık, birlik ve dirlik mücadelesini sürdürme yolunda gönül birliğiyle davamıza hizmet ediyoruz. Adana Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisine giren Başbuğumuzun fikirleri bu güne kadar teşkilatlarımızın her kademesinde; Ülkücülerin fikir ve yüreklerinde yer edinmiş; geleceğimizi emanet edeceğimiz nesillerimize kutlu bir miras olarak kalmıştır. Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş'i bu gün burada Ülküdaşlarımızla birlikte dua ve rahmet dilekleriyle hep birlikte yad ediyoruz."


“Önümüzdeki referandum sürecinde liderimiz ne derse o olur.”

16 Nisan Referandumu ile ilgili de konuşan Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk; “Bu dava hepimizin davası, davamızdan ne döneriz ne de döneklik yaparız. Önümüzdeki referandum sürecinde de liderimizin, genel başkanımızın emrindeyiz. Liderimiz ne derse o olur. Liderimizi, teşkilatımızı, doktrinimizi tartışmaya açmak hiç kimsenin haddine değil. Kimse dipsiz kuyuya taş atmaya kalkışmasın.” dedi.

Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk ve Kozan Ülkü Ocağı Başkanı Harun Yılmaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen mevlit programına belediye meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, mahalle muhtarları, belediye bürokratları, Kozan Ülkü Ocağı yönetimi ve vatandaşlar katıldı.