• USD 32,41
  • EUR 34,82
  • ALTIN 2.398,03
  • BİST100 10.209
  • BTC 59.500

Ak Parti Haberleri

Ak Parti haberleri ve güncel Ak Parti gelişmeleri, Ak Parti ile ilgili tüm video, Ak Parti fotoğrafları ve Ak Parti haberleri Adana Haber Merkezi - Adana Son Dakika Haberleri sitemizde


Yerel Yönetimler

MHP Karaisalı Belediye Başkan Adayı Bekir Şimşek’in Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışı Cumhur İttifakı’nın gövde gösterisine sahne oldu.

Siyaset

4'ü büyükşehir olmak üzere toplam 75 aday adayı yarıştı, 2 bin 195 kişi elektronik ortamda oy kullandı.

Siyaset

AK Parti Adana İl Başkanı Ozan Gülaçtı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Siyaset

CHP Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, AK Parti hükümetinin, deprem öncesi önlem alamadığını, deprem sırasında hayat kurtaramadığını ve deprem sonrası...

Ekonomi

AK Parti İl Başkanı Ozan Gülaçtı ile beraberindeki heyet Adana Ticaret Borsası Başkanı Şahin Bilgiç ve yönetimine iadei ziyarette bulundu.

Siyaset

Türkiye’nin her geçen gün daha çok girdiği yerel seçim atmosferinde en çok merak edilen kentlerden biri de güneyin incisi Adana…

Siyaset

Adana Milletvekili Dr. Müzeyyen Şevkin, Ak Parti’nin 2008 yılında değiştirdiği yasa sonrası emeklilerin açlığa mahkum edildiğini vurguladı.

Yurttan

Öntürk "Asrın felaketinin ardından Hatay, yeni hastanelerine kavuşuyor. Sağlık altyapısını yeni yatırımlarla güçlendiren Hatay, yeni yatırımlar kazanıyor." dedi.

Siyaset

DSP Yüreğir İlçe Başkanı Ayhan Ağdaş ve İlçe yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Yüreğir İlçe Başkanı Necip Fazıl Cengil’i ziyaret...

Yerel Yönetimler

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Yusuf Ziya Yılmaz, Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir’i ziyaret etti.

Siyaset

28. Dönem AK Parti Adana Milletvekili Faruk Aytek, seçim sathı bitmesine rağmen çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Adana

Kadın Muhtara Ağza alınmayacak sözlerle şiddet uygulayan kişi, Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından Adanalı İç işleri bakan yardımcısı Mehmet Sağlam'a götürdüler.